Självledarskap som
lockar fram din fulla potential

"Jag hjälper företag och individer att våga se sig själva och
kliva in i sin fulla potential genom modigt & nyfiket självledarskap"

Allt är möjligt om man lägger tid och engagemang!

Jag brinner för att se dig kliva in i din fulla potential, genom nyfikenhet och mod. 

Jag tror att varje individ besitter de inre nycklar som krävs för att uppnå maximal prestation och välmående. Oavsett om du är anställd, chef, sjukskriven, elitidrottare, mår fantastiskt eller helt värdelöst så finns vägar framåt i handling eller acceptans. 

Med över 15 års erfarenhet av arbete med stärkande självledarskap är min förhoppning idag att skapa en trygg plats för dig att växa i genom utmanande, ärliga och lekfulla samtal.

Gemensamt för mina klienter är att de är modiga, drivna och vill utmanas och lära sig mer om sig själva. De är ledare, entreprenörer, elitidrottare, artister, politiker, FN-medarbetare, forskare eller helt vanliga fantastiska människor.

Nyfiken på hur vi kan jobba ihop?

Mental träning

Mental träning är ett kraftfullt verktyg för att leda dig själv mer effektivt och hållbart genom din idrottsliga karriär – med allt vad det innebär. Intentionen med mental träning är att maximera dina resultat, i samspel med ditt psykiska välbefinnande – så att du kan kliva in i den potential som du redan har inom dig. 

Coaching

Styrkan, självklarheten och modet som infinner sig när du hittar och kliver in i din fulla potential är fantastisk! Min förhoppning som coach är att vara ditt trygga ankare, platsen där du utmanas och ges utrymme att se hela dig – genom nyfikenhet och mod. 

Föreläsningar

Är du nyfiken på hur ditt företag, team eller din grupp kan uppnå ökad medvetenhet om hur ni bättre kan leda er själva mot önskade resultat? Mina föreläsningar och workshops är konkreta och inkluderande, då jag bär på övertygelsen att aktivt deltagande, reflektion och humor är avgörande beståndsdelar för att en föreläsning och workshop ska leda till konkreta resultat. 

Moderator

Arrangerar du event inom kommunikation, självledarskap, idrott eller musik och är i behov av någon som håller ihop och lyfter programmet? Med mig som moderator kan du förvänta dig professionalitet, tydlighet och entusiasm – allt som leder till ett bra flöde för just ditt event. 

"Jag tror att varje individ besitter de inre nycklar som krävs för att uppnå maximal prestation och välmående. Oavsett om du är anställd, chef, sjukskriven, elitidrottare, mår fantastiskt eller helt värdelöst så finns vägar framåt i handling eller acceptans."

"Jag hjälper företag och individer att våga se sig själva och
kliva in i sin fulla potential genom modigt & nyfiket självledarskap"

Spela videoklipp
English »