Om mig

Jag är uppvuxen och präglad av en stor familj med hjärta för sociala frågor, den lilla människan, utbildning och entreprenörskap. Ständigt omgiven av känslan, att allt är möjligt, om man lägger tid o engagemang. Alla fick plats. Den framgångsrika ledaren, entreprenören, den ensamma mamman såväl som missbrukaren. Detta är min grund. Allas lika värde och människans oändliga, fantastiska styrka.

Så länge jag kan minnas har jag spelat teater, gjort cirkusföreställningar med mina syskon och fått stå på scen och pratat eller sjungit. Detta ser jag påverkar mig i de kreativa metoder jag använder i alla mina uppdrag.

Intresset för människan och kraften som kan uppstå i mötet mellan människor är något som alltid funnits med.

Min familj består av fyra vuxna barn, Benjamin, David, Josefine och William samt min fantastiske make Patrik (Pegga), som blev min 1993.

Självledarskap baserat på äkthet, mod och respekt.

Jag jobbat med att stödja individer och team i självledarskap och utveckling i 15år. Ledare, entreprenörer, elitidrottare, artister, politiker, FN-medarbetare. De jag coachat finns bland helt vanliga, extraordinära människor och organisationer som vill mer.

Ämnen jag föreläser om och har skräddarsydda workshops runt är: Självledarskap, bemötande, äkthet, kommunikation, kroppsspråk, ledarskap, coachande perspektiv, teamutveckling, psykisk hälsa och mental träning.

Jag brinner för att inspirera, aktivera och utmana till självledarskap oavsett situation, om du är anställd, chef, sjukskriven eller elitidrottare, om du mår fantastiskt eller helt värdelöst. Det finns nycklar som leder dig ett steg framåt. Framåt i action eller acceptans. Mina föreläsningar och workshops är konkreta, aktiverande och deltagarna går där ifrån med insikter som förändrar.

För mig är det självklart att dela personliga erfarenheter från mitt liv såväl som min yrkesmässiga kompetens. Detta eftersom allt hänger ihop, interagerar och utgör grunden för äkthet och riktig utveckling.

Som moderator och konferencier har jag erfarenhet av att sitta i nära intervjuer och panelsamtal med olika intressanta personligheter och teman. Att hålla invigningar, nationaldagsfirande, middagar eller stå på stora festivalscener har jag stor erfarenhet av.

Som värd är jag personlig, varm, engagerad och påläst. Alltid med glimten i ögat och fokus på temat och huvudpersonerna för eventet.