Konferenciér & moderator

Som värd är jag varm, engagerad och påläst. Alltid med glimten i ögat och med fokus på temat och huvudpersonerna för eventet.

Jag är där som en trygg, professionell guide under eventet där gäster, deltagare och uppdragsgivare upplever att allt flyter smidigt och självklart. 

Grunden är att skapa genuina möten och en öppen dialog med människor på scenen och i publiken som leder till ett evenemang utöver det vanliga.

Äkta nyfikenhet skapar en öppen, tillåtande och varm atmosfär som man minns.

Som moderator och konferencier har jag erfarenhet av att sitta i nära intervjuer med olika intressanta personligheter, hålla i panelsamtal, leda invigningar, nationaldagsfirande, middagar eller stå på stora festivalscener. Nedan ett axplock av bilder från olika uppdrag.

Så länge jag kan minnas har jag spelat teater, gjort cirkusföreställningar med mina syskon och fått stå på scen och pratat eller sjungit. Detta ser jag påverkar mig i de kreativa metoder jag använder i alla mina uppdrag.

Intresset för människan och kraften som kan uppstå i mötet mellan människor är något som alltid funnits med.

Min familj består av fyra vuxna barn, Benjamin, David, Josefine och William samt min fantastiske make Patrik (Pegga), som blev min 1993.

Kontakta mig

Telefon 0737- 672476

Mail kontakt@paulagullbing.se