Mental träning

Mental träning utvecklar dig som person och gör att du kan leda dig själv mer effektivt och hållbart genom allt vad en idrottslig karriär innebär. Både i framgång och motgång, på och av banan. Samtalen och träningen hjälper dig att få ut den potential du faktiskt har.

Utmaningar och behov hos elitidrottare:

”Jag behöver någon som står vid min sida och stöttar mig att hitta min väg och som inte har något att vinna på det” Elitidrottare på nationell nivå.

”Som idrottare förväntas jag alltid prestera och leverera. Oftast är jag min egna värsta kritiker. Ibland känns det som jag är allmän egendom och bara en produkt. Klubbar, tränare, familj, vänner, sponsorer, publik delar hela tiden med sig av åsikter och tankar om vad de tycker och vad som är bäst väg för mig”

Vad samtalar vi om?

Eftersom Allt hänger ihop jobbar vi med alla livets delar. Vi lägger fokus på vad just Du behöver. Klubbyte, karriär, relationer, göra fler mål, hitta rätt mindset. sorger, målbilder, coacher etc.

Vanliga ämnen är:

Hur går det till?

Vid vår första träff ringar vi in fokus, bestämmer upplägg och antal träffar. Helt skräddarsytt efter dig. Du väljer mellan att anlita mig för ett visst antal sessioner eller så anlitar du mig för en säsong.

Var träffas vi?

Vanligast är att vi träffas på plats i ett av mina samtalsrum, via webb eller telefon. En del föredrar att träffas på café eller träffas under en promenad.

Kontakta mig

Telefon 0737- 672476

Mail kontakt@paulagullbing.se