Föreläsningar & utbildning

Med fokus på konkret personligt ledarskap i olika kontexter. Via dialog, äkthet, humor, konkreta exempel och handfasta metoder uppnås upplevelser som gör skillnad och leder till handling. Föreläsningsserier och utbildning har även genomförts på Universitet i i Indien och Kina.

Konferenciér & moderator

Med engagemang, kompetens, öga för detaljer och helhet tar jag evenemanget ett steg högre : ) Över tio års erfarenhet av uppdrag vid banketter, konferenser, författarsamtal, prisceremonier och examenshögtider. Fokusområden som moderator: Kultur, Studier och forskning, sociala frågor samt kyrka.

Coachande samtal

Individuell coachning där kärnan är att tydliggöra egenskaper, motivation, strategier, lust, mål och olika problematik. Att via handling förändra och fortsätta komma vidare mot målet att bli sitt bästa jag inom specifika områden eller som helhet. Samtalen för vi i den miljö du föredrar. Tex på café, vid en promenerar eller i mitt samtalsrum.

Coachande sång

Individuell coachning där vi blandar utvecklande av din musikaliska röst med samtal runt texter som betyder något för dig. Med engagemang, kompetens, öga för detaljer och helhet tar jag evenemanget ett steg högre 🙂
Erfarenhet
Jag har arbetat med coachande och utvecklande samtal i 11 år. Nu utökar jag inriktningen mot livscoaching. Tidigare har huvudfokus varit studier och karriär. Över tio års erfarenhet av uppdrag vid banketter, konferenser, författarsamtal, prisceremonier och examenshögtider. Exempel på utbildningar och föreläsningar: Ledarskapsutveckling, Studieframgång, Karriärstart, Hej blivande Civilingenjör! (Indien, Kina).