Coaching

För dig som är redo att kliva in i din fulla potential! 

Let´s do this!

Att kliva in i sin fulla potential är fantastiskt - med lugn, mod och klarhet som direkta effekter.

Med mig som coach får du en trygg plats där du utmanas och får utrymme att se hela dig. Jag är en ICF-certifierad coach PCC med över 2000 samtalstimmar, jag coachar med värme, mod, tydlighet och massa humor!

Gemensamt för mina klienter är att de är modiga, drivna och vill utmanas och lära sig mer om sig själva. Deras bakgrunder är ledare, entreprenörer, elitidrottare, artister, politiker, FN-medarbetare, forskare och helt vanliga medarbetare som vill mer. 

Executive coaching innebär en helt individanpassad ledarutveckling för att effektivt reflektera och komma till konkret handling gällande det egna hållbara ledarskapet. Att vara ledare är utsatt och komplext. Att då ha tillgång till en objektivt röst vars enda uppgift är att stödja dig som ledare gör arbetet kraftfullare, roligare och mindre ensamt. Du får en ökad förståelse och trygghet i var dina styrkor ligger såväl som dina utvecklingsområden.

Alla behöver någon bakom sig för att ta sig till nästa nivå. Nu är det din tur!

Varför coaching?

  • Du känner att du vill vidare i din karriär men vet inte hur.
  • Du vill ha ett bollplank och fritt kunna säga som det är utan att censurera dig.
  • Du vill få ut mer av den potential du anar att du har inom något område av ditt liv.
  • Du vill få ut mer av den potential du anar att du har inom något område av ditt liv.
  • Du vill ge dig själv tid att reflektera över ditt liv och vem du är.
  • Du vill bygga upp din självkänsla.
  • Du upplever att något skaver, men vet inte vad.
  • Du vill få ett objektivt bollplank runt ett problem eller fundering.
  • Du behöver stöd för att prioritera och förändra.
  • Du vill träffa någon utanför ditt sammanhang som kan coacha dig som helhet.

Effekter av coachning

Det finns en mängd forskning som gjorts för att undersöka hur coaching påverkar människor, där det är tydligt att bland annat prestanda, attityder, trivsel och måluppfyllelse förbättras genom coachning-processen. Jag är ICF-certifierad coach och rekommenderar starkt att läsa mer om dess positiva effekter här.

Hur går det till?

Vid vårt första samtal ringar vi in fokus och en tydlig intention, bestämmer upplägg och antal träffar. Helt skräddarsytt efter dig och dina behov. 

Jag är ditt bollplank och din personliga tränare i själv-ledarskap och utveckling. Samtalen täcker alla aspekter av livet. Allt hänger ihop. Intentionen för våra samtal sätts av vad du vill uppnå och vilka behov du har.

Första sessionen, där vi bl.a. ringar in fokus och målsättning, tar ca 1,5h.  Därefter tar varje session runt 50 min. Samtalen ges på plats eller digitalt. Du behöver inte förbereda något inför vårt först möten, bara kom som du är. 

Var träffas vi?

Vi träffas på plats i ett av mina samtalsrum, via webb eller telefon. Det är också möjligt att träffas på café, ta en promenad eller mötas på din arbetsplats.

”Jag kan varmt rekommendera Paula som coach och som konsult vid ledar-och grupputveckling. Hon har givit både mig och mina medarbetare ovärderliga verktyg och mod att förändra både vårt sätt att leda oss själva och vår verksamhet. Med rak kommunikation, styrka och massor av värme öppnar Paula dörrar till förmågor vi inte visste att vi hade.”

Anna Gyldén Stray

Säkerhetshandläggare Kommunledningsförvaltningen