Allt är möjligt
om man lägger
tid & engagemang!

Jag är uppväxt i en stor familj med hjärta för sociala frågor, utbildning, entreprenörskap och med en stark tro. Ständigt omgiven av känslan av att allt är möjligt och att alla människor har en given plats. Den framgångsrika ledaren, den ensamma mamman såväl som missbrukaren. Detta är min grund och det jag står på. Allas lika värde och människans oändliga styrka och potential. Med kristen tro som en central del i mina värderingar.

Livet delar jag tillsammans med min fantastiske make Patrik som blev min 1993. Tillsammans har vi 5 vuxna barn – Benjamin, David, William, Josefine och William, med allt vad det innebär. En härlig blandning av biologiska och bonusbarn. Jag älskar jag att njuta av en god cigarr tillsammans, gospel, sommarstuga, härlig musik och spännande människor!

I alla uppdrag jag gör nu tar jag med mig ett liv fyllt av erfarenhet. Jag har fått möjligheten att möta många framstående människor och stått själv på stora scener och det som kanske format mig mest har bland annat varit en hjärnblödning, depression, förlust av närstående och utmaningar i våra barns liv. Tillsammans har detta gett mig många interna nycklar för att reflektera, hantera, acceptera och gå vidare starkare. 

I allt detta såg jag några röda trådar som ledde fram till framtagandet av min egen modell för uttagande av högre välbefinnande – Potential & Guts. 

Utbildningar

  • Beteendevetare
  • Kandidatexamen Psykologi
  • Certifierad Coach PCC, International Coach Federation
  • Över 2000h samtal
  • Diplomerad Mental Tränare
  • Certifierad i personlighetsverktyget MBTI
  • Motiverande och lösningsfokuserade samtal
  • ACT-för coacher

Såhär kan du jobba med mig

Med mig som coach får du en trygg plats där du utmanas och får utrymme att se hela dig. Jag är en ICF-certifierad coach PCC med över 2000 samtalstimmar, jag coachar med värme, mod, tydlighet och massa humor.

Djupare intervjuer och reflekterande samtal. Glitter och glamour. Jag har en stor bredd och vana av att leda och hålla ihop event och evenemang av olika slag. Min närvaro kännetecknas av stort engagemang, humor och trygghet.

Mental träning är ett kraftfullt verktyg för att leda dig själv mer effektivt och hållbart genom din idrottsliga karriär och livet i stort. Intentionen med mental träning är att maximera dina resultat, i samspel med ditt psykiska välbefinnande.

Mina föreläsningar och workshops är konkreta och inkluderande och fungerar som en vitamininjektion fyllda av kunskap och inspiration. Genom aktivt deltagande och reflektion leds gruppen till nya insikter och resultat. Allt kryddat med mycket humor och självdistans.

Lyssna på mig i poddar

Blekingepodden Avsnitt 12 - Coachen som hyllar olikheter