Mental träning

För dig som vill leda dig själv mer effektivt och hållbart genom din idrottsliga karriär och livet i stort.

De resultat som kan uppnås med hjälp av mental träning är oslagbara!

Mental träning är ett kraftfullt verktyg för att leda dig själv mer effektivt och hållbart genom din idrottsliga karriär och livet i stort. Intentionen med mental träning är att maximera dina resultat, i samspel med ditt psykiska välbefinnande – så att du kan kliva in i den potential som du redan har inom dig.

En idrottares vardag kan vara väldigt tuff och ensam, med många starka åsikter om vad du ska göra. Att ha någon som hundra procent står vid din sida utan att ha någon egen vinning i de val du gör bidrar med ett lugn, fokus och ökad självkänsla. 

Jag har erfarenheter av att arbeta med idrottare från bland annat hockey, fotboll, ridsport, friidrott, gymnastik, konståkning, kampsport mm. 

”Arbetet med Paula har betytt väldigt mycket för mig både som människa och som spelare"

"Vårt arbete har gett mig ett helt annat självförtroende, lugn och ett tålamod. Från att allting skulle gå så fort har hon verkligen fått mig att följa den plan vi lagt upp och hela tiden påmint mig att vi har tid. Vilket har gjort att jag kan släppa all press och känna ett helt annat lugn. Det har också gett mig en trygghet att alltid veta att om hockeyn inte alltid går bra eller något privat inte stämmer så kan jag alltid ringa Paula så löser vi de!”

Linus Karlsson

Hockeyspelare, Tre-Kronor, SHL, Vancouver Canucks

Vad samtalar vi om?

Vi jobbar med livets alla delar – allt hänger ihop och samspelar med dina resultat. Vi lägger fokus på vad just du behöver och önskar att utveckla. Exempelvis:

 • Jag vet att jag har mer i mig att få ut som idrottare men vet inte vad nästa steg är.
 • Vad händer efter min karriär? Vem är jag då?
 • Jag vill sätta upp mål för min idrottskarriär, och lägga upp en konkret väg dit. 
 • Hur hittar jag mitt flow och rätt mindset?
 • Jag vet inte om jag vill fortsätta med idrotten.
 • Tränaren gillar inte mig, hur ska jag kunna få ut mitt bästa då?
 • Jag har sorg efter ett dödsfall i familjen, hur ska jag kunna leverera och komma vidare?
 • Jag är i slutet av säsongen och har de viktigaste matcherna just nu, samtidigt rycker flera klubbar i mig och jag har lite svårt att fokusera.
 • Hur ska jag prioritera min tid? Det känns som om jag har svårt att räcka till både i familjen, i studierna och i träningen.
 • Jag har inte gjort mål på flera matcher och vet inte vad jag skall göra.
 • Jag har tappat orken och motivationen.
 • Min relation har precis gått sönder och nästa vecka har jag ett jätteviktigt lopp. Jag vet inte hur jag ska fixa det.

"Hon har en förmåga att lyfta mitt perspektiv, inställning och känsla som jag verkligen uppskattar."

”Paula och jag har jobbat tillsammans under flera år. Framförallt har vi fokuserat på att utveckla mitt mindset, så att jag alltid har rätt fokus i mitt spel, oavsett läge jag befinner mig i. Särskilt jobbade vi med detta inför min OS-satsning. Paula fungerar även som ett kreativt, positivt och engagerat bollplank i flera lägen i och utanför hockeyn. Hon har en förmåga att lyfta mitt perspektiv, inställning och känsla som jag verkligen uppskattar. Efter ett möte med henne har jag alltid mer energi och en go känsla. Oavsett fokus du vill ha, kan jag varmt rekommendera att jobba med henne”

Alexander Bergström

Hockeyspelare, Tre-kronor, OS-deltagare

Hur går det till?

Vid vår första träff ringar vi in fokus, sätter en tydlig intention, bestämmer upplägg och antal träffar. Helt skräddarsytt efter dig och dina behov. Du väljer mellan att anlita mig för ett visst antal sessioner eller så anlitar du mig för en säsong.

Var träffas vi?

Vanligast träffas vi på plats i ett av mina samtalsrum, via webb eller telefon. En del föredrar att träffas på café eller under en promenad.