Vill du boka en föreläsning eller workshop med mig?

Jag brinner för att se dig och din grupp kliva in i er fulla potential, genom nyfikenhet och mod. Mina föreläsningar och workshops är konkreta och inkluderande och fungerar som en vitamininjektion fylld av kunskap och inspiration. Genom aktivt deltagande och reflektion leds gruppen till nya insikter och resultat. Allt kryddat med mycket humor och självdistans. Vad passar er? Att lyssna och inspireras av en föreläsning, eller att djupare jobba tillsammans i en workshop? 

Tjuvkika på hur jag jobbar här! 

Mina föreläsningar

Kommunikation, bemötande och kroppsspråk

Det här är en inspirerande föreläsning för dig som vill bli ännu bättre på att möta andra människor och förstå mekanismerna bakom kommunikation och ett bra möte. Vilka fallgropar är vanliga inom kommunikation? Hur kan jag påverka hur andra uppfattar mig? Vad är mitt ansvar? Vad är ditt ansvar? Vad funkar, vad funkar mindre bra, och varför? 

Från det här temat får du med dig insikter och konkreta verktyg som du direkt kan applicera på din egen kommunikation, både i ditt privata och professionella liv.

Potential & guts

Är du redo att kliva in i din fulla potential genom modigt & nyfiket själv-ledarskap? Vill du ha nycklar för att komma igång? Då är det här en föreläsning för dig! Intentionen med denna föreläsning är att ge dig konkreta nycklar till hur du kan få ut den potential som du redan har inom dig. Vilka faktorer är det som styr om vi faktiskt får utlopp för den fulla kraft vi har inom oss? I denna föreläsning kan du förvänta dig nycklar inom: själv-ledarskap, psykiskt välbefinnande & ökade resultat.

Välbefinnande & mental träning

För att bli en komplett idrottare krävs både fysiskt och mental träning. Bland annat för att effektivisera utveckling, hantera press, hålla sig motiverad och hållbar. I denna föreläsningen får du med dig grunderna i mental träning och verktyg för att öka ditt allmänna psykiska välbefinnande. Vi går även igenom vilka processer i hjärnan som styr våra tankar, känslor och beteenden.

Psykiskt välbefinnande

Psykiskt välbefinnande handlar om livet som helhet. Att ha och utveckla ett starkt självledarskap inom relationer, jobb, studier, fysisk hälsa, ekonomi, diagnoser, idrott, missbruk, och återhämtning är grunderna för välbefinnande och höjd prestation.

Mental träning

Fokuset är på träning som utvecklar mentala processer i utövandet. Det handlar om specifika situationer inom idrottsutövande som att göra mål, hoppa högre, springa snabbare, minska utvisningar, sätta passningar, hitta ditt bästa mindset och flow. 

Att sätta & uppnå mål

Hur, vad och varför? Hur sätter du upp rätt typ av mål för dig själv och hur ökar du chansen att faktiskt uppnå dom?

I den här föreläsningen går vi igenom grunderna för att sätta upp kraftfulla mål. Vi går igenom skillnaden mellan resultatstyrda och känslomässiga mål och dess betydelse för att uppnå det resultat som du eller din organisation vill ha. Vi tittar även på kostnader och vinster från olika perspektiv

”Jag har haft förmånen att vid flera tillfällen anlita Paula Gullbing i olika projekt som jag har ansvarat för. I Entreprenörskopassen utbildade vi nyanlända med företagarambitioner, och Paula skräddarsydde en föreläsning om kommunikation med fokus på kroppsspråk. I ett annat projekt, Arbetsplatsambassadör, rustade vi privata bolag i Blekinge till att bli ännu mer attraktiva arbetsgivare, och Paula hade en viktig roll på det inledande internatet genom att fånga upp, engagera och entusiasmera gruppen genom både föreläsning och gruppövningar. Hennes personliga men professionella förhållningssätt skapar alltid mervärde, oavsett sammanhang.” 

Camilla Erlandsson

Ett axplock av bilder från olika föreläsningar