Moderator & konferencier

Djupare intervjuer och reflekterande samtal. Glitter och glamour. Jag har en stor bredd och vana av att leda och hålla ihop event och evenemang av olika slag. Min närvaro kännetecknas av stort engagemang, humor och trygghet.  

Som moderator har jag fått leda panelsamtal, invigningar, nationaldagsfirande, middagar och stora festivalscener. Som värd är jag varm, engagerad och påläst. Alltid med glimten i ögat och med fokus på temat och huvudpersonerna för eventet.

Nyckeln till ett framgångsrikt event är att se till att alla delar som skapar eventet fungerar tillsammans. Detta inkluderar alla människor, såväl bakom, på, och som framför scenen. Vi ser till att skapa ett event utöver det vanliga, med fokus på helhetsupplevelsen, från planering till genomförande. 

Målet är att skapa genuina möten och en öppen dialog med människor på scenen och i publiken som leder till ett event utöver det vanliga. 

Jag älskar att leda och testa olika branscher och perspektiv. 

”Jag kan varmt rekommendera Paula Gullbing som moderator och konferencier för såväl stora som mindre uppdrag och sammanhang. Paula är rak, tydlig, initiativrik och har stor vana av att ta in scenen, leda projekt, logistik och inte minst människor. Utöver detta är Paula Gullbing lika varm, smart och personlig i sin roll i sin roll på scenen som utanför.”

Karin Sågerås

Ett axplock av bilder från olika uppdrag

Här kan du tjuvkika på hur jag jobbar!